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Registros recuperados : 297 | |
161. | | GRASSO, A.; GOLDBERG, V.; NAVAJAS, E.; IRIARTE, W.; GIMENO, D.; AGUILAR, I.; MEDRANO, J.F.; RINCÓN, G.; CIAPPESONI, G. Genomic variation and population structure detected by single nucleotide polymorphism arrays in Corriedale, Merino and Creole sheep. Genetics and Molecular Biology, 2014, v.37, n.2, p.389-395. Article history: Received: August 29, 2013 / Accepted: March 16, 2014.Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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163. | | JARA, E.; PEÑAGARICANO, F.; ARMSTRONG, E.; CIAPPESONI, G.; IRIARTE, A.; NAVAJAS, E. Revealing the genetic basis of eyelid pigmentation in Hereford cattle. Journal of Animal Science, 2022, Volume 100, Issue 5. doi: https://doi.org/10.1093/jas/skac110 Article history: Received December 14, 2021; Accepted April 4, 2022; Advance access publication 7 April 2022.
Corresponding author: Eugenio Jara, email: eugeniojara19@gmail.com --Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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165. | | LUZARDO, S.; MONTOSSI, F.; SAN JULIÁN, R.; BRITO, G.; DE BARBIERI, I.; CIAPPESONI, G. Efecto de diferentes sistemas de alimentación con niveles crecientes de suplementación, en la performance animal, calidad de la canal y la carne de corderos cruza corriedale - merino dohne. ln: INIA TACUAREMBÓ. INSTITUTO NACIONAL DE CARNES. Calidad de carnes. SEMINARIO DE ACTUALIZACIÓN TÉCNICA, 20-21 de setiembre, Tacuarembó, 2010. Montevideo (Uruguay): INIA, 2010.Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
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168. | | MACEDO, F.; NAVAJAS, E.; AGUILAR, I.; GRASSO, A.; PIERUCCIONI, F.; CIAPPESONI, G. New parentage testing SNP panel for commercial breeds will be a useful tool for conservation of creole sheep. Volume Genetic Improvement Programs: Selection for harsh environments and management of animal genetic resources (Posters), , 441. In: Proceedings of the World Congress on Genetics Applied to Livestock Production, 10., Vancouver, BC, Canada, August 17-22, 2014. p. 441. 3 p.Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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171. | | MARQUES, C. B.; CIAPPESONI, G.; VELAZCO, J.I.; NAVAJAS, E.; FERREIRA, G.; RAMOS, Z.; ROVIRA, F.; DE BARBIERI, I. Evaluation of different models to define a more suitable residual feed intake estimation in sheep. [Abstract]. EAAP - 72nd Annual Meeting, Davos, Switzerland. Session 01, Theatre 9. In: Annual Meeting of the European Federation of Animal Science (EAAP), 72., 30 August - 3 September 2021, Davos, Switzerland. Book of abstracts. Wageningen, NL: WAP, 2021. p.115. doi: https://doi.org/10.3920/978-90-8686-918-3 Conference website: www.eaap2021.orgBiblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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172. | | MARQUES, C. B.; DE BARBIERI, I.; MONTOSSI, F.; ABELLA, I.; RAMOS, Z.; ROVIRA, F.; MONZALVO, C.; GIMENO, D.; PINTOS, M.G.; CIAPPESONI, G. Genetic parameters for growth, wool and in vivo carcass traits in Dohne Merino sheep of Uruguay. In: AUPA, Proceedings del VII Congreso Uruguayo de Producción Animal. Sección Producción Animal Sostenible (Sustainable Animal Production Section), 14 y 15 diciembre 2021. Archivos Latinoamericanos de Producción Animal, 29(Supl.1), p.175-177. (Archivos Latinoamericanos de Producción Animal, Vol.29, Supl.1) Corresponding author: G. Ciappesoni, Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria, INIA Las Brujas, Rincón del Colorado, Canelones, Uruguay, mailto:gciappesoni@inia.org.uyBiblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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174. | | MARQUES, C. B.; DE BARBIERI, I.; VELAZCO, J.I.; NAVAJAS, E.; CIAPPESONI, G. Genetic parameters for feed efficiency, gas emissions, oxygen consumption and wool traits in Australian Merino. [28] Part 5 - Novel traits: environment and greenhouse gas. In: Proceedings of the World Congress on Genetics Applied to Livestock Production (WCGALP), 12., Rotterdam, the Netherlands, 3-8 July 2022. doi: https://doi.org/10.3920/978-90-8686-940-4_28 160-163. Article history: Published online: February 9, 2023. -- Corresponding authors: Camila Barconi Marques, email: cbalconi@inia.org.uy ; Gabriel Ciappesoni, email: gciappesoni@inia.org.uy -- Acknowledgements: This project has received...Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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180. | | MONTOSSI, F.; DE BARBIERI, I.; CIAPPESONI, G.; DE MATTOS, D.; MEDEROS, A.; LUZARDO, S.; SOARES DE LIMA, J.M.; DE LOS CAMPOS, G.; NOLLA, M.; SAN JULIÁN, R.; GRATTAROLA, M.; PÉREZ JONES, J.; DONAGARAY, F.; FROS, A. I. Los productos logrados en los primeros 8 años (1998-2006) de existencia del proyecto Merino Fino del Uruguay: una visión con perspectiva histórica ln: MONTOSSI, F.; DE BARBIERI, I. (Eds.). Proyecto Merino Fino del Uruguay: una visión con perspectiva histórica. Montevideo (Uruguay): INIA, 2007. p. 17-43 (INIA Boletín de Divulgación ; 90)Biblioteca(s): INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó. |
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Registros recuperados : 297 | |
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Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA La Estanzuela; INIA Las Brujas. |
Fecha actual : |
05/04/2020 |
Actualizado : |
18/03/2022 |
Tipo de producción científica : |
Artículos en Revistas Agropecuarias |
Autor : |
IBÁÑEZ, F.; VÁZQUEZ, D.; TRUJILLO, M. |
Afiliación : |
FACUNDO IBÁÑEZ SILVA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; DANIEL VÁZQUEZ PEYRONEL, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; MONICA JACQUELIN TRUJILLO SOUZA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay. |
Título : |
Alimentos saludables para un futuro sustentable. Ciclo Destacadas INIA 2020. (Actividades). |
Fecha de publicación : |
2020 |
Fuente / Imprenta : |
Revista INIA Uruguay, 2020, no. 60, p. 98-99. |
Serie : |
(Revista INIA; 60) |
ISSN : |
1510-9011 |
Idioma : |
Español |
Contenido : |
La actividad tuvo como objetivo presentar los trabajos que se están realizando en materia de agroalimentos, contextualizado en el vínculo entre las diferentes características de los alimentos y la producción primaria, que es el foco de la investigación en INIA. |
Palabras claves : |
ALIMENTOS SALUDABLES. |
Thesagro : |
ALIMENTOS. |
Asunto categoría : |
A50 Investigación agraria |
URL : |
http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/14385/1/Rev-INIA-60-Marzo-2020-p-98-99.pdf
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Marc : |
LEADER 00830naa a2200193 a 4500 001 1061013 005 2022-03-18 008 2020 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a1510-9011 100 1 $aIBÁÑEZ, F. 245 $aAlimentos saludables para un futuro sustentable. Ciclo Destacadas INIA 2020. (Actividades).$h[electronic resource] 260 $c2020 490 $a(Revista INIA; 60) 520 $aLa actividad tuvo como objetivo presentar los trabajos que se están realizando en materia de agroalimentos, contextualizado en el vínculo entre las diferentes características de los alimentos y la producción primaria, que es el foco de la investigación en INIA. 650 $aALIMENTOS 653 $aALIMENTOS SALUDABLES 700 1 $aVÁZQUEZ, D. 700 1 $aTRUJILLO, M. 773 $tRevista INIA Uruguay, 2020, no. 60, p. 98-99.
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INIA Las Brujas (LB) |
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